UW PRIVACY EN WEBSITEBEZOEK

Op de website van O.B.V. De Vliedberg worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens van  O.B.V. De Vliedberg zullen door ons worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www. obvdevliedberg.nl  gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

O.B.V. De Vliedberg maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van www.obvdevliedberg.nl  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan O.B.V. De Vliedberg te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. O.B.V. De Vliedberg heeft hier geen invloed op.

O.B.V. De Vliedberg heeft Google geen toestemming gegeven om via www.obvdevliedberg.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.    

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar contact@obvdevliedberg.nl . O.B.V. De Vliedberg zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

O.B.V. De Vliedberg neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van O.B.V. De Vliedberg maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door O.B.V. De Vliedberg verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met O.B.V. De Vliedberg op via contact@obvdevliedberg.nl.

www.obvdevliedberg.nl is een website van O.B.V. De Vliedberg en is als volgt te bereiken:

Postadres: Jan Steenstraat 2 - 5251 NG  Vlijmen -

Vestigingsadres: Clubhuis “De Mand” Jan Steenstraat 2 - 5251 NG  Vlijmen -

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel 17104118

Telefoon: 073-5112621 ma t/m vr 13.00 – 16.30 uur

E-mailadres: contact@obvdevliedberg.nl

 

 

 

 

   

                            
                                        O
uderen Biljart Vereniging "De Vliedberg"

 

                                        Hoofdmenu <<<<<<